Consti x Raju

Korjausrakentamisen ja talotekniikan asiantuntija Consti halusi panostaa lisää digitaalisella kentällä tapahtuvaan asiakashankintaan.

Keskustelujen jälkeen Consti valitsikin yhteistyökumppanikseen Digitoimisto Rajun, jonka nykyajassa kiinni olevat ajatukset tuloksellisen digitaalisen kasvumarkkinoinnin toteuttamisesta tuntuivat vastaavan Constin esittämiin tarpeisiin.

Rajun palvelukokonaisuus sisältää kattavasti erilaisia sähköisiä markkinointiratkaisuja, kuten hakusanamainontaa ja sosiaalisen median markkinointia.

– Olemme erityisen tyytyväisiä tapaan, jolla Raju toteuttaa sosiaalisen median mainontaa, toteaa Elina Saajanne Constilta.

Yhteistyö aloitettiin syksyllä 2021. Kumppanuuden jatkuessa Raju on kyennyt tarjoamaan digimarkkinoinnin avulla Constille todellista lisäarvoa esimerkiksi hankkimalla yhtiölle konkreettisia liidejä. Tällaiset tulokset auttavat Constia ylläpitämään ja jopa kasvattamaan omaa liiketoimintaansa.

Tuloksellisen tekemisen perustana on sujuva, tiivis ja saumattomasti toimiva kumppanuus. Constin ja Rajun yhteisissä palavereissa istutaan alas ja keskitytään ideoimaan uusia mahdollisuuksia hymyssä suin – tosissaan, mutta ei totisesti. Lisäksi molemmat osapuolet arvostavat sitä, että asiat käydään aina läpi rehellisesti ja läpinäkyvästi, ilman markkinointijargonin taakse piiloutumista.

Constin yhteistyö Rajun kanssa jatkuu eteenpäin positiivisissa merkeissä. Palvelulupauksensa mukaisesti Raju haluaa olla helposti saavutettava ja ketterästi toimiva markkinointikumppani, joka ei pelkästään reagoi, vaan toimii myös proaktiivisesti aina kun alalla esitellään uusia ratkaisuja ja työkaluja, joita on mahdollista tuoda omaan arkeen ja tarjota eteenpäin asiakkaiden tulosten kehittämiseksi entisestään.

“Olemme erityisen tyytyväisiä tapaan, jolla Raju toteuttaa sosiaalisen median mainontaa”

Oletko valmis viemään markkinointisi uudelle tasolle?

Buukkaa alta 15 minuutin kartoituspuhelu! Se ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Keskustellaan ja käydään yhdessä läpi sitä, mitä Rajun toteuttamalla sähköisellä asiakashankinnalla tai muilla digimarkkinoinnin ratkaisuilla voidaan konkreettisesti saavuttaa, ja miten voisimme tukea yrityksesi liiketoiminnan kehittämistä, ylläpitoa ja myynnin kasvua.