Tampere

Haemme tuloksellista digimarkkinoinnin myyntiosaajaa

Jos olet kannuksensa jo ansainnut myynnin ammattilainen ja
hallitset vahvasti digitaalisen ratkaisumyynnin, jatkahan lukemista –
voit hyvinkin olla seuraava Raju.

OLETKO SINÄ SEURAAVA RAJU?

Tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan Suomen kunnianhimoisimpaan ja nopeimmin kasvavaan digimarkkinoinnin asiantuntijayritykseen, tamperelaiseen Digitoimisto Rajuun. 

On hyvä korostaa, että tämä kasvu tapahtuu luonnollisesti: kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ilman ulkopuolisia sijoittajia. Tyytyväiset asiakkaamme luottavat osaamiseemme ja täydentävät olemassa olevaa palveluvalikoimaamme, ja samalla teemme aktiivista uusasiakashankintaa. Kasvu tapahtuu siis pelkästään oman työn kautta.

Asiakaskuntamme koostuu pitkälti PK- ja suuryrityksistä, joille tarjoamme tarvelähtöisesti räätälöityä tuloksellista digitaalista markkinointia.

Vaikka ajat ovat vaikeita ja markkinatilanne haastava, olemme yrityksenä pysyneet koko ajan positiivisella polulla ja saavuttaneet useita merkittäviä asiakkuuksia. Aktiivinen liidien hankinta, tsemppaava ja avoin työyhteisö (hiljattain tehdyssä sisäisessä kyselyssä työilmapiirimme sai arvosanaksi 9,2) sekä matala hierarkia antavat sinulle parhaat edellytykset menestyä. Yrityksenä haluamme nousta alan suunnannäyttäjäksi Suomessa jo lähivuosien aikana.  

Nyt etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on vahvaa näyttöä ja kokemusta ratkaisukeskeistä digitaalisen asiakashankinnan ja markkinoinnin työkalujen myynnistä. Jos tunnistat itsesi, hyppää mukaan Rajun jengiin! 

Tältä tuleva työpäiväsi voisi näyttää

Meillä palveluja myydään kasvuyrityksille, esimerkiksi verkkokaupoille, sekä PK- tai suuryrityssektorin B2C- ja B2B-toimijoille. Työssäsi kartoitat ja kontaktoit potentiaalisia asiakkaita, lähetät tarjouksia ja teet myyntityötä parhaiden työkalujen avulla. Alkuun n. 70–80% ajastasi menee uusasiakashankintaan ja 20–30% nykyasiakkaiden palvelemiseen. Myöhemmin aikasi menee nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa aikalailla tasan.

Olet osa pientä ja ketterää asiantuntijamyyntitiimiämme. Arjessa saat lisäksi apua palvelu- ja tuotantopuolen asiantuntijoiltamme. Tuotannon asiantuntijamme ovat usein mukana myös myyntipalavereissa antamassa sinulle tukea. Kun tuotannon edustaja osallistuu myyntitilanteeseen, klousauksen todennäköisyys kasvaa jopa 2x. Provikkaasi et kuitenkaan joudu jakamaan.

Omien buukkaustesi ohella palvelutiimimme hankkii myyjillemme aktiivisesti buukkeja, mikä taas antaa sinulle paremmat edellytykset keskittyä olennaiseen eli tulokselliseen myyntityöhön.

Ensimmäisenä kokonaisena kalenterivuonna odotamme asiakkuuspäällikkötasolla toimivien myyjien yltävän 400 000 euron kokonaismyyntiin. Senioritasolla eli asiakkuusjohtajana myyntiodottama nousee 800 000 euroon.

Kun saavutat myyntitavoitteesi, vuosipalkkasi liikuu noin 70 000 – 100 000 euron välillä. Asiakkuusjohtajana ansaintamahdollisuutesi luonnollisesti kasvavat suurempien tavoitteiden myötä. Asiakkuusjohtajat voivat tienata meillä vuodessa jopa 200 000 euroa (Vuonna 2023 parhaimmat tienestit olivat tarkalleen 199 000 euroa.) – mitään ylärajaa ei ole. Tarjoamme usein myös erilaisia mahtavia lisäbonuksia, palkintomatkoja ja muita porkkanoita.

Ensimmäiset kuusi kuukautta kestävä onboarding-jakso auttaa sinua pääsemään kiinni arkeen ja tavoitteisiin. Kehityksesi kannalta on tärkeää, että työskentelemme yhdessä toimistollamme, sillä myynti, oppiminen ja oivaltaminen eivät tapahdu kotisohvalta. Kuitenkin, kun saavutat tavoitteesi, saat lentää vapaasti. Pelaamme kaikki samaan maaliin. 

Mitä ja miten meillä myydään?

Ratkaisuvalikoimamme koostuu digitaalisen markkinoinnin kanavista ja kokonaisuuksista. Some- ja Google-mainonta, hakukone- ja konversio-optimointi, sisällöntuotanto, uutiskirjeet, markkinointisuppilot ja -automaatiot sekä edistykselliset tekoälyratkaisut kuuluvat työkalupakkiimme, analytiikkaa unohtamatta.

Asiakkaamme toimivat kotimaisilla markkinoilla, osa myös kansainvälisesti. Kartoitamme jatkuvasti uusia menetelmiä markkinoinnin tehostamiseksi ja asiakkaidemme tulosten parantamiseksi.

Mitä meiltä voit odottaa

Koeajan jälkeen edut senkun paranevat

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla tulee olla vahvaa kokemusta digitaalisesta myynnistä ja asiakashankinnasta, sekä näyttöjä aiemmista myyntimenestyksistä. Lisäksi odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, argumentointikykyä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Intohimo myyntiä kohtaan on niin ikään tärkeää.

Menestystäsi arvioidaan seuraamalla muun muassa uusien myyntimahdollisuuksien avaamista ja kauppojen etenemistä myyntiprosessissa, kuukausittaisten tarjousten määrää, toteutuneiden kauppojen määrää ja laatua vuositasolla sekä sisäisten sidosryhmien antamaa palautetta.

Mikäli olet motivoitunut ja jo kannuksesi ansainnut myynnin ammattilainen, lähetä meille hakemuksesi! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työtehtävät osana huippujengiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kysy lisää

JUSSI TORIKKA
Toimitusjohtaja
rekry@rajut.fi
+358 40 626 5879

Liity mukaan huippujengiin!

OLETKO VALMIS VIEMÄÄN MARKKINOINTISI UUDELLE TASOLLE?

Jätä yhteystietosi alle nyt niin palaamme sinulle pian!