Tampere

etsimme kokenutta
hakukoneoptimoinnin asiantuntijaa

Työssäsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme verkkonäkyvyyteen ja -menestykseen.
Jos osaat toteuttaa tuloksellista SEO:a, ymmärrät toimivien ostopolkujen merkityksen ja
hallitset sujuvan asiakasviestinnän, voit hyvinkin olla seuraava Raju!

OLETKO SINÄ SEURAAVA RAJU?

Tarjoamme mahdollisuuden liittyä Suomen kunnianhimoisimpaan ja nopeimmin kasvavaan digimarkkinoinnin asiantuntijayritykseen, tamperelaiseen Digitoimisto Rajuun. Tarkennuksena mainittakoon, että kasvumme tapahtuu luonnollisesti: kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ilman ulkopuolisia sijoittajia. Menestys rakentuu jatkossakin oman työmme kautta. Lähivuosina tavoitteenamme on olla alan henkinen suunnannäyttäjä.

Haastavista ajoista huolimatta olemme menneet koko ajan eteenpäin positiivisilla askelmerkeillä. Tsemppaava ja avoin työyhteisö, erinomaiset työvälineet sekä matala hierarkia antavat sinulle parhaat edellytykset menestyä työssäsi.  Hiljattain tehdyssä sisäisessä kyselyssä Rajun työilmapiiri sai arvosanaksi 9,2, mikä kertoo omaa kieltään siitä kuinka hyvin meillä viihdytään. 

Asiakaskuntamme koostuu pitkälti PK- ja suuryrityksistä, joille tarjoamme tarvelähtöisesti räätälöityä tuloksellista digitaalista markkinointia. Asiakkaamme toimivat kotimaisilla markkinoilla, osa myös kansainvälisesti. Some- ja Google-mainonta, hakukone- ja konversio-optimointi, sisällöntuotanto, uutiskirjeet, markkinointisuppilot ja -automaatiot sekä edistykselliset tekoälyratkaisut kuuluvat työkalupakkiimme, dataa ja analytiikkaa tietenkään unohtamatta. Kartoitamme jatkuvasti uusia menetelmiä markkinoinnin tehostamiseksi ja asiakkaidemme tulosten parantamiseksi. 

Nyt etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on kokemusta hakukone- ja konversio-optimoinnista, ymmärrystä siitä millainen on hyvä asiakasviestintä ja aiempaa työhistoriaa alalta vähintään 3 vuotta. Jos tunnistat itsesi, hyppää mukaan Rajun jengiin! 

Tältä tuleva työpäiväsi voisi näyttää

Tuotannon asiantuntijoilla keskimääräinen asiakkuusmäärä on 15–20 välillä. Myyntipalavereihin osallistuminen tapahtuu asiantuntijan tukiroolissa ilman tuloksentekovastuuta, mutta onnistuneista kaupoista saat aina provision peruspalkkasi päälle.

Mitä meiltä voit odottaa

Koeajan jälkeen edut senkun paranevat

Mitä odotamme sinulta?

Vankkaa kokemusta hakukoneoptimoinnista ja hakukoneiden toimintaperiaatteiden ymmärtämistä. Ymmärrystä teknisestä, sisällöllisestä ja sivuston ulkopuolella tapahtuvasta hakukoneoptimoinnista. Kykyä tuottaa laadukasta sisältöä avainsanatutkimukseen perustuen sekä analysoida dataa ja tehdä johtopäätöksiä sen perusteella. Hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä.

Mikäli olet motivoitunut ja jo kannuksesi ansainnut digimarkkinoinnin asiantuntija, lähetä meille hakemuksesi! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työtehtävät osana huippujengiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kysy lisää

SUSA PAJARI 
Tuotantojohtaja
susa@rajut.fi
+358 41 310 7917

Liity mukaan huippujengiin!

OLETKO VALMIS VIEMÄÄN MARKKINOINTISI UUDELLE TASOLLE?

Jätä yhteystietosi alle nyt niin palaamme sinulle pian!