Tampere

Haemme
asiakkuuspäälliköitä
myyntitiimiin

Haemme
asiakkuus-
päälliköitä
myyntitiimiin

Mikäli olet motivoitunut ja jo kannuksesi ansainnut myynnin ammattilainen – liity mukaan rajuun jengiin!

Haemme asiakkuuspäälliköitä myyntitiimiimme

Haemme asiakkuus-päälliköitä myyntitiimiimme

Etsimme henkilöitä, joilta löytyy vankkaa myyntikokemusta ja tuloksellisia näyttöjä aiemmista onnistumisista. Olet energinen ja myynnistä että markkinoinnista innostunut tekijä, jota positiivinen tekeminen ruokkii entisestään. Asenteesi on eteenpäin menevä ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen.

Päivittäisessä työssäsi olet valmis allekirjoittamaan Digitoimisto Rajun arvot, joita ovat asiantuntijuus, läpinäkyvyys, opastavuus ja positiivinen asiakaskokemus. Et myy pelkkää hypeä etkä käsienheiluttelua, vaan tuloksellista ja todennettavaa digitaalista markkinointia todelliseen tarpeeseen. Saatat toki joutua tukemaan asiakasta löytämään ja ymmärtämään tarpeensa, mutta emme halua kenenkään myyvän hiekkaa Saharaan. Asiakashankinnassa et panosta pelkkään määrään, vaan myös laatuun.

Lyhyen aikavälin tavoitteet (1-6 kuukautta) ovat uusasiakashankinnan kasvattaminen sekä aktiivinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin. Koeajan päättymisen (6 kk) jälkeen keskipitkän aikavälin tavoitteet (6-12 kuukautta) ovat myynnin kasvattaminen ja brändimme tunnettuuden lisääminen. Pitkän aikavälin tavoitteet (12 kuukautta ja siitä eteenpäin) ovat asiakastyytyväisyyden ja asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytäminen. Tukenasi toimii erinomainen buukkaritiimimme sekä tuotannon asiantuntijamme, jotka tuntevat myytävät tuotteet ja palvelut läpikotaisin.

Mitä meiltä voit odottaa

Koeajan jälkeen edut senkun paranevat

Mikäli olet motivoitunut ja jo kannuksesi ansainnut myynnin ammattilainen, lähetä meille hakemuksesi! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työtehtävät osana huippujengiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kysy lisää

JOONAS RYYNÄNEN
Myyntijohtaja
joonas@rajut.fi
 +358 41 314 9746

Liity mukaan huippujengiin!

OLETKO VALMIS VIEMÄÄN MARKKINOINTISI UUDELLE TASOLLE?

Jätä yhteystietosi alle nyt niin palaamme sinulle pian!