Tampere

Etsimme tehokasta
digimarkkinoinnin
buukkaria

Etsimme tehokasta ja kokenutta buukkaria, joka haluaa työskennellä
Suomen kunnianhimoisimmassa ja nopeimmin kasvavassa digimarkkinoinnin asiantuntijayrityksessä.

OLETKO SINÄ SEURAAVA RAJU?

Digitoimisto Raju on nopeimmin kasvava digimarkkinoinnin asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on toimia alan suunnannäyttäjänä jo lähivuosien aikana. Haastavista ajoista huolimatta olemme kokeneet tasaista kasvua ilman ulkopuolisia sijoittajia – sen sijaan oma työmme ja tyytyväiset, kasvavat asiakkaamme ovat avainasemassa tässä menestyksessä. Tsemppaava ja avoin työyhteisö (hiljattain tehdyssä sisäisessä kyselyssä työilmapiirimme sai arvosanaksi 9,2), erinomaiset työvälineet sekä matala hierarkia antavat sinulle parhaat edellytykset menestyä työssäsi. Yrityksenä haluamme nousta alan henkiseksi suunnannäyttäjäksi Suomessa jo lähivuosina.  

Asiakaskuntamme koostuu pitkälti PK- ja suuryrityksistä, joille tarjoamme tarvelähtöisesti räätälöityä tuloksellista digitaalista markkinointia. Asiakkaamme toimivat kotimaisilla markkinoilla, osa myös kansainvälisesti.

Etsimme tehokasta ja kokenutta buukkaria, joka haluaa työskennellä Suomen kunnianhimoisimmassa ja nopeimmin kasvavassa digimarkkinoinnin asiantuntijayrityksessä. Palvelemme asiakkaitamme mm. some- ja Google-mainonnan, hakukone- ja konversio-optimoinnin ja sisällöntuotannon sekä erilaisten markkinointisuppiloiden ja -automaatioiden muodossa.

Työssä onnistumisen mittarina on aina ensimmäisenä järjestyneet tapaamiset, jotka johtivat kauppoihin. Muita tapoja seurata onnistumisia ovat tehdyt buukit, puheaika sekä soittokerrat.

Tehtävääsi kuuluu

Mitä meiltä voit odottaa

Koeajan jälkeen edut senkun paranevat

Mitä odotamme sinulta?

Mikäli olet motivoitunut ja jo kannuksesi ansainnut prospektoinnin ammattilainen, lähetä meille hakemuksesi! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työtehtävät osana huippujengiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kysy lisää

JUSSI TORIKKA
Toimitusjohtaja
jussi@rajut.fi
+358 40 626 5879

Liity mukaan huippujengiin!

OLETKO VALMIS VIEMÄÄN MARKKINOINTISI UUDELLE TASOLLE?

Jätä yhteystietosi alle nyt niin palaamme sinulle pian!