Tammer Diesel x Raju

Auto- ja moottorikorjauksiin erikoistuneen Tammer Dieselin kanssa yhteistyömme sai alkunsa verkkosivu-uudistuksen tiimoilta.

Tammer Dieselin väki kaipasi meiltä asiantuntija-apua siihen, miten sivuston julkaisu tulisi tehdä oikein ilman että siitä koituisi hallaa esimerkiksi hakukonelöydettävyydelle. 

Tarjosimme asiakkaalle teknistä konsultointia ja ohjeistusta verkkosivuston julkaisuprosessissa, sillä pahin virhe olisi ollut romahduttaa sivuston Google-näkyvyys: tämä olisi vaikuttanut suoraan asiakkaan liiketoimeen negatiivisesti vähentyneiden yhteydenottojen ja ajanvarausten muodossa. 

Nyt markkinointiyhteistyössämme on alkanut jo kolmas vuosi. Kumppanuutemme on ollut paitsi kokonaisvaltaista, myös tuloksellista ja toimivaa. Olemme saaneet aikaiseksi todennettavissa olevaa kasvua Tammer Dieselin eri liiketoimintayksiköissä. Tammer Dieselillä luotetaan asiantuntijuuteemme ja osaamiseemme, kun kyseessä on heidän liiketoimintansa kehittäminen ja kasvattaminen digitaalisten ratkaisujen keinoin. Rajulla meidän toiveitamme kuunnellaan tarkasti ja ne räätälöidään osaksi digitaalisen markkinoinnin kokonaisuutta.

“Yhteydenpito on tiivistä ja yhteistyömme kantaa hedelmää.”