Tampereen kauppakamari x Raju

Osaava tiimi ja kokonaisvaltainen palvelu. Nämä olivat ne tärkeimmät asiat, kun lähdimme valitsemaan sopivaa kumppania tuottamaan meille kattavaa ja monikanavaista digitaalista markkinointia. Halusimme saada osaavan tekijän parantamaan Tampereen kauppakamarin verkkonäkyvyyttä niin hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan kuin somemarkkinoinninkin osalta. 

Digitoimisto Rajuun päädyimme, koska arvomme kohtasivat ja tarpeisiimme vastattiin asiantuntevalla osaamisella. Olemme saaneet Rajun tiimiltä ammattitaitoista palvelua ja yhteistyö on sujunut mutkattomasti.

Raju on onnistunut tuottamaan digitaalisen markkinoinnin palveluita tehokkaasti ja sujuvasti. Voin hyvillä mielin sanoa, että kaikkiin tarpeisiimme on reagoitu aina nopeasti.

"Voimme suositella Digitoimisto Rajua mielellämme digikumppaniksi. Heillä on osaava tiimi ja hommat toimii."

Oletko valmis viemään markkinointisi uudelle tasolle?

Buukkaa alta 15 minuutin kartoituspuhelu! Se ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Keskustellaan ja käydään yhdessä läpi sitä, mitä Rajun toteuttamalla sähköisellä asiakashankinnalla tai muilla digimarkkinoinnin ratkaisuilla voidaan konkreettisesti saavuttaa, ja miten voisimme tukea yrityksesi liiketoiminnan kehittämistä, ylläpitoa ja myynnin kasvua.