Avaimet tulokselliseen markkinointiin

Kun asiakas ja asiakkaan tavoitteet ovat palveluiden keskipisteessä, on tuloksena kestävää ja nousujohteista liiketoimintaa niin asiakkaalle kuin palveluiden tarjoajalle. Rajun arvomaailma on rakentunut alusta saakka hyvien arvojen pohjalle, jotka ovat vieneet meitä eteenpäin kasvavalla tahdilla. Meillä RAJUssa arvoihimme sisältyy, että asiakas on aina huomion keskipisteenä. Olemme halunneet olla suunnannäyttäjiä ja inhimillisiä, läpinäkyviä sekä tuloksellisten digimarkkinoinnin palveluiden tuottajia. Meille jokainen asiakas on yksilö, jokaisen tarpeet on otettu huomioon, hioen ja räätälöiden parhaan tuloksen ja saavuttamiseksi.

Asiakaslupauksemme ja arvomme ovat vieneet meitä vuosi vuodelta eteenpäin, siksi ei ole sattumaa, että tänä vuonna olemme nousseet aallonharjalle. Olemme käyneet askeleen eteenpäin luotettavimpien yritysten joukossa saaden kaksi arvostettua kunnianosoitusta, Suomen vahvimmat ja Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatit. Ne ovat myös paljon enemmän kuin diplomeja tai vaikkapa huonetauluja. Sertifikaatti on sertifikaatti, se todistaa paitsi laadusta, mutta myös standardista, joka todistaa asiakkaan liiketoiminnalle, että luotettavuus, inhimillisyys, laatu ja asiantuntijuus ovat meille tärkeitä arvoja. Ne viestivät lisäksi asiakkaillemme ennen kaikkea luottamuksesta, parhaasta asiakaskokemuksesta, kuulluiksi ja nähdyiksi tulemisesta. Me toimimme arvojemme mukaisesti asiakaslupauksen keskiössä.

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä, mikä on vahva viesti yrityksen sidosryhmille.

Suomen Vahvimmat sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon 7-portaiseen Rating Alfa -luottoluokitukseen. Suomen Vahvimmat on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä ja omistama rekisteröity tavaramerkki.

Rami Halonen | Tuotantopäällikkö – Partner

Rami toimii Digitoimisto Raju Oy:ssä Google Ads -mainonnan asiantuntijana ja tuotannon vetäjänä. Ramilta löytyy yli 15 vuoden kokemus markkinointialalta. Rajussa Rami johtaa tuotantopuolta jämäkästi mutta lempeästi. Vapaa-ajallaan (kuten muulloinkin) Rami on sinioranssilla sydämellä varustettu nörtti, joka viihtyy hyvin myös metsässä ja tykkää reissata karuissakin maisemissa. Lisäksi Kreikan saaret ovat Ramille rakkaita paikkoja.