Reaaliaikainen markkinointiraportti

Datalähtöisessä markkinoinnissa mahdollisimman puhtaan datan kerääminen on tärkeää – mutta se ei auta paljoakaan, jos tiedon tulkitseminen on niin työlästä, ettei sitä tule hyödynnettyä. Me Rajut haluamme pelastaa asiakkaamme dataähkyltä ja tehdä kampanjoiden toimivuuden seuraamisesta mahdollisimman vaivatonta. 

Dataähkystä tarkasti valittuihin mittareihin - Rajun reaaliaikaisesta raportista näet helposti digimarkkinoinnin tulokset

Eräs Rajun tärkeimmistä arvoista on läpinäkyvyys: emme piilottele termien, numeroiden tai kaavioiden takana, vaan avaamme asiat ymmärrettävälle selkokielelle. Kaikille asiakkaillemme luodaan selkeä raportti, johon asiantuntijamme ohjaavat markkinointidatasta oleelliset mittarit. Reaaliaikaisesti toimivan ja räätälöidyn raportointityökalumme ansiosta markkinoinnin tuorein kehitys on jatkuvasti nähtävissäsi.

Raportilla näet kaiken oleellisen markkinointidatan yhdessä paikassa ja voit helposti verrata eri markkinointikanavia keskenään. 

Toimiva ja puhdas data luo perustan tuloksekkaalle digimarkkinoinnille

Markkinoinnin analytiikka eli mittaus on tärkein osa digimarkkinointia. Sen avulla luodaan markkinoinnista kokonaiskuva, jonka avulla yritykselläsi on tieto siitä, mikä on toiminut ja mikä ei. 

Halutessanne käymme raportin kanssanne läpi kuukausittain ja avaamme teille mahdollisia syitä numeroiden kehityksen takaa. Jokainen kampanja vaatii toimiakseen jatkuvaa seurantaa ja optimointia. Reaaliaikainen raporttimme ja oikein asetetut mittarit ovat tärkeitä työkaluja menestymiseen.

Perusraportin lisäksi meiltä on saatavilla myös edistynyt raportointi. Monissa yrityksissä markkinointipäällikkö käyttää huomattavan paljon aikaa etsiessään lukuja eri paikoista. Mikäli tunnuslukujen tarkastaminen on teilläkin työlästä, Rajut voivat auttaa. Data-analyytiikan asiantuntijamme toteuttaa teille toiveidenne mukaisen, kustomoidun raportin, joka kokoaa yhteen kaikki yrityksenne analytiikat sekä digimarkkinoinnin kanavat. 

Oletko valmis viemään markkinointisi uudelle tasolle?

Buukkaa alta 15 minuutin kartoituspuhelu! Se ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Keskustellaan ja käydään yhdessä läpi sitä, mitä Rajun toteuttamalla sähköisellä asiakashankinnalla tai muilla digimarkkinoinnin ratkaisuilla voidaan konkreettisesti saavuttaa, ja miten voisimme tukea yrityksesi liiketoiminnan kehittämistä, ylläpitoa ja myynnin kasvua.

OLETKO VALMIS VIEMÄÄN MARKKINOINTISI UUDELLE TASOLLE?

Jätä yhteystietosi alle nyt niin palaamme sinulle pian!