Raju muutti Ransunraitille

Lokakuun alussa rajut saivat päivittää hissipuheensa, kun entinen nokialainen digitoimisto pakkasi näytöt ja näppäimistöt muuttolaatikkoon. Laatikot purettiin Tampereen puolella Mediapoliksessa – tarinankerronnan ja digitaaliteollisuuden keskuksessa, missä uusia naapureita ovat muun muassa Yleisradio sekä Tampereen ammattikorkeakoulun media-alan koulutus.

Vanhoissa Rounionkadun tiloissa Raju vietti reilu kolme vuotta. Tuona aikana henkilöstön määrä kasvoi neljästä yli kahteenkymmeneen ja toimitilankin neliömäärä tuplattiin  vuokraamalla naapurista lisää tilaa. Lopulta sekään ei riittänyt, vaan molemmat toimistot alkoivat olla väärällään työpöytiä ja parhaaseen etäkokousaikaan oli vaikea löytää riittävän rauhallista paikkaa palaveeraamiseen.

Onneksi sopivat tilat saatiin remontoitua Ransunraitti 1:n. Uusissa tiloissa kaikki hyvät tyypit ovat samojen seinien sisällä, mikä tekee yhteistyöstä tiimien välillä entistäkin sujuvampaa ja kaikki saavat nauttia toimiston parhaiden kahvikeittäjien taidoista.

Ensimmäisenä työpäivänä Mediapoliksen aulassa tunnelma oli samalla tavalla innostuneen odottava kuin syksyn ensimmäisenä koulupäivänä. Eikä uusiin tiloihin tarvinnut pettyä: Rajulla on nyt komeat ja toimivat tilat tehdä töitä, ja Ransunraitille voi ylpeänä toivottaa asiakkaatkin vierailulle.

Paula Niskasaari | SEO ASIANTUNTIJA