Digitoimisto Rajun vuosi 2023 - kasvua ja kunnianosoituksia. Kuvassa SEO-asiantuntija Eljas Kontiainen.

Rajun vuosi 2023 – kasvua ja kunnianosoituksia

Vuosi 2023 oli merkittävä Digitoimisto Rajulle.
Rajun keskeinen päämäärä on toteuttaa odotukset ylittävää digimarkkinointia vastuullisesti ja menneen vuoden keskeiset tunnusluvut, sekä kunnianosoitukset osoittavat suunnan olevan oikea.

Suomen asiakastieto myönsi Digitoimisto Rajulle Suomen vahvimmat platina -sertifikaatin, joka on tunnustus meidän taloudellisesta vakaudesta, ja luotettavuudesta. Tämän lisäksi olemme saaneet Suomen kauppalehdeltä kestomenestyjä tunnustukset vuosilta 2022-2024, sekä Pohjoismainen kasvuyritys -sertifikaatin.

Raju on vahvistanut asemaansa digitaalisen markkinoinnin kentällä, myös taloudellisten tunnuslukujen valossa: vuonna 2023 liikevaihtomme saavutti 2,5 miljoonan euron rajapyykin ja liiketulos oli vaikuttavat 546 000 euroa.

Henkilöstömäärämme kasvoi 22 ammattilaiseen, ja kasvun keskellä olemme vahvasti sitoutuneet työntekijöidemme hyvinvointiin ja ammatilliseen kehitykseen.

Taloudellinen vakaus, kestävä kasvu ja henkilöstön hyvinvointi heijastuu suoraan palveluun jota tarjoamme.
Olemme sitoutuneet rehellisyyteen, läpinäkyvyyteen ja vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme – eli arvoihin, jotka ovat liiketoimintamme syvintä ydintä, ja jotka ohjaavat toimintaamme vuoden jokaisena päivänä.
Asiakaskokemus ja asiakkaidemme menestys on meille kunnia-asia: pyrimme aina ylittämään odotukset, reagoimaan nopeasti ja olemaan helposti tavoitettavissa kun asiakkaamme meitä tarvitsevat.

Näiden arvojen pohjalta rakennamme vahvaa ja kestävää kasvua, sekä kumppanuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Me Rajulla uskomme, että menestyksemme on suora seuraus asiakkaidemme menestyksestä. Kun te menestytte, niin myös me menestymme.

Rajun menestyksekäs vuosi 2023 on osoitus siitä, kuinka oikeilla arvoilla ja oikeanlaisella asenteella voimme saavuttaa erinomaisia tuloksia asiakkaidemme, sekä meidän hyväksi.

Kiitos, että olet osa tätä matkaa.
Onnistumiset ovat yhteisiä, ja vuonna 2024 jatkamme samoilla arvoilla, sekä samalla asenteella tehden johtavaa digitaalista markkinointia.

Haluatko osaksi yhteistä menestystarinaa?
Varaa hetki meidän kanssamme, niin me kerromme mielellämme kuinka voimme auttaa sinua menestymään!

Eljas Kontiainen | SEO-ASIANTUNTIJA