Sinustako seuraava raju?

Haluatko olla ammattilainen porukassa, jonka keskellä vallitsee aito, välittävä ja avoimeen keskusteluun kannustava ilmapiiri? Jos vastauksesi on kyllä, Raju on sinun paikkasi. Hyppää mukaan Rajun kelkkaan luomaan edellä mainittujen arvojen mukaista toimintaa ja tekemään työtä, jossa kaikki olemme samanarvoisia tittelistä riippumatta.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai lähetä avoin hakemus!

HAEMME DIGIMARKKINOINNIN MYYNTIOSAAJAA

Mikäli olet motivoitunut ja jo kannuksesi ansainnut myynnin ammattilainen – liity mukaan rajuun jengiin!

HAEMME DIGIMARKKINOINNIN BUUKKARIA

Etsimme tehokasta ja kokenutta buukkaria, joka haluaa työskennellä Suomen kunnianhimoisimmassa ja nopeimmin kasvavassa digimarkkinoinnin asiantuntijayrityksessä.

Joonas Ryynänen

Myyntijohtaja
Asiakkuus

Susa Pajari

Tuotantojohtaja
Tuotanto

Jätä avoin hakemus alta

Arvomme

Läpinäkyvyys

Teemme mitattavaa markkinointia, ja kaikki data on asiakkaan nähtävissä ja asiakkaan omistuksessa. Pidämme asiakkaan ajan tasalla markkinoinnista ja kerromme, mihin resurssit on hyvä kohdistaa.

Asiakaskokemus

Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset. Reagoimme nopeasti ja olemme tavoitettavissa ajankohdasta riippumatta.

Asiantuntijuus

Osaamisemme kulminoituu tavoitteelliseen ja tulokselliseen digimarkkinointiin. Autamme asiakasta menestymään hänelle tärkeillä osa-alueilla. Tuomme pöytään uusia perusteltuja ideoita.

Vastuullisuus

Rehellisenä ja vastuullisena toimijana toteutamme kaikki palvelumme läpinäkyvästi itse. Lisäksi varmistamme datan vastuullisen käsittelyn. Korostamme jokaisen asiantuntijamme henkilökohtaista sitoutumista arvoihimme ja ammatilliseen vastuuseen. Kannamme aina täyden vastuun tekemästämme työstä.

OLETKO VALMIS VIEMÄÄN MARKKINOINTISI UUDELLE TASOLLE?

Jätä yhteystietosi alle nyt niin palaamme sinulle pian!