Wavemotor x Raju

Kun aloitimme keskustelut Rajun kanssa, meillä oli tarvetta lisätä myyntiä ja kehittää markkinointia sekä parantaa esimerkiksi verkkokauppamme hakukonenäkyvyyttä.

Emme olleet täysin tyytyväisiä edellisen markkinointitoimistomme ratkaisuihin, joten jatkoimme dialogia Digitoimisto Rajun kanssa ja päätimmekin lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan.

Raju tarjosi asiantuntevaa osaamista digimarkkinoinnin saralla heti alusta lähtien. Tärkeässä roolissa olivat myös tulospohjaiset onnistumiset, joita he pystyivät toteuttamaan meille varsin nopeasti ja osoittamaan, että tekemisen taso todella on ammattitaitoista ja laadukasta. Kaiken kaikkiaan saamamme palvelu on ollut erittäin sujuvaa. Mainonta on toiminut yli odotusten ja saavutetut tulokset ovat olleet hyviä.

Yhteistyö Rajun kanssa on ollut mutkatonta, mukavaa ja leppoisaakin. Yhteydenpito on säännöllistä ja konsultoivaa: meille esitetyt markkinointiin liittyvät suunnitelmat ja ehdotelmat ovat aina perusteltuja ja mielestämme muutenkin erinomaisia. Kaikesta löytyy selkeät dokumentit ja reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta tuorein data on aina nähtävissämme. Ja mikä parasta, saamme palvelua aina kun sitä tarvitsemme.

“Mainostus on onnistunutta, ja saamme palvelua aina kun sitä tarvitsemme.”

Oletko valmis viemään markkinointisi uudelle tasolle?

Buukkaa alta 15 minuutin kartoituspuhelu! Se ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Keskustellaan ja käydään yhdessä läpi sitä, mitä Rajun toteuttamalla sähköisellä asiakashankinnalla tai muilla digimarkkinoinnin ratkaisuilla voidaan konkreettisesti saavuttaa, ja miten voisimme tukea yrityksesi liiketoiminnan kehittämistä, ylläpitoa ja myynnin kasvua.